FAUNASCAPES / PLAKATER

Allimage-78

 

Ah ja, endnu en. Til min væg. Sammen med alle de andre 50 billedrammer og plakater, jeg virkelig ikke har plads til i stuen længere. Jeg har på trods af det haft kigget efter et par nye plakater længe. Det ene valg var denne her helt overdrevet søde vaskebjørn fra Faunascapes, – det var som I kan se også den det endte med at blive, og den passer perfekt til den dejlige morgensol der overtager dagstimerne lige pt.
Jeg havde ellers 2 andre i tankerne, nemlig de her som jeg også er helt forelskede i. Meeeen, med ramme osv, var det alligevel lidt dyrere end vaskebjørnen. Jeg var heldig at finde den med lækker ramme i Mant på Læderstræde i Kbh K, til kun 239kr. En helt ubeklagelig pris. Han har så vanvittigt mange lækre ting dernede, alle burde gå derned og blive lidt fattigere. Til gengæld har jeg fødselsdag meeeeget snaaaaart og jeg tror nok at jeg ønsker mig de to andre plakater der : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yellow this, yellow that