NIKE HUARACHE PINK PURPLE

image-85

 

Jo. Den er god nok. Jeg købte for lidt tid siden forårs/sommermodellen af Nike Huarache, som jeg var heldig nok at napse i Nakedshop, den med de orange og gule farver. Da jeg kom hjem, så jeg med det samme at Naked fik release på modellen af lilla og lyserød, kort tid efter. Og jeg må sige, at jeg bandede og svovlede en smule, da jeg opdagede det, selvom jeg er virkelig virkelig glad for de andre også. Jeg glemte det alligevel ret hurtigt, i min rus af lykke over de andre nye Huarache og idéen om at alt findes meget meget billigt og at alt er meget meget muligt at få fat i, i min størrelse, når jeg i efteråret drager mod New York. Om det bliver en grusom overraskelse for mig på det tidspunkt vides ikke, men på nuværende tidspunkt er det trøst nok, når der er ting der må blive stående på hylderne af økonomiske årsager!
Forleden var jeg så alligevel inde i byen med en veninde, hvor vi tullede rundt helt fra formiddagen og nød at vi havde påskeferie. Vi havde minimum 5 kaffe stop i solen, på vej ned af strøget, var i rundetårn og købe pæn vinduespynt, kiggede på kage-udstyr til min fødselsdag i næste måned, drak lækker Joe juice i Sebastians bar, spiste lækker frokost på Strædet OG så kom vi også forbi Naked, hvor Nike Huarache i lyserød og lilla stod i vinduet! Butikken var nærmest tom og jeg gik selvfølgelig så naiv som jeg er ind for at kigge på den. Helt overbevist om at det ikke kunne være anderledes end at de enten havde den i str 34 eller str 45 tilbage. Men nej, de havde også den der passer så fint til mig, så den kom med hjem også. Og se, hvor flotte de er. Nu har jeg to par at gå møre her i sommeren. I lårv it

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *