Nike-fever

Depend Gellack

image-3

 

Jeg er fan og fuldstændig afhængig af Depend Gellack.
Jeg har altid været vant til at bruge almindelig neglelak, og har også altid bandet og svovlet, når den sad på lidt for længe og blev lidt for gammel. Det var næsten sådan, så jeg fortrød det på 3. dagen, når jeg havde taget neglelak på. Ikke at det holdt mig fra det dog..

Men så købte jeg for et halvt år siden Depends udgave af et Gellack sæt. Jeg købte det i Matas til 395kr. Det var en sjat penge for et neglesæt, der indeholdet en lampe, en base og en coat, men det jeg havde hørt om det, var kun positivt. Og når jeg tænker på de knap 400kr nu, så er det ingenting for det jeg i den anden ende har fået ud af det.
Jeg bruger udelukkende Depend Gellack nu, faktisk solgte jeg næsten alle mine almindelige neglelakker, sidste måned, på loppemarkedet i Tap1.
Mange har brokket sig en lille smule over at det er svært at fjerne, men det betyder altså ingenting for mig. Jeg har det på i omkring 10 dage ad gangen, hvor der ikke sker noget med dem, og når de så bliver lavet nye, er det fordi jeg vil have en ny farve på.
Mine negle vokser desuden virkelig hurtigt, fordi gellacken gør neglene stærke, når det er på! Jeg kan kun anbefale at lave negle med det her.
Jeg må indrømme, at mine negle på billedet ovenover ligner mere et par ulækre pornonegle, end noget andet, men det er altså hvad der kommer ud af at eksperimentere :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike-fever