Omelet-bolle breakfast

Monsters Inc Mondays

image-35image-37

 

De bedste mandage, er denne her slags mandage. De mandage hvor man handler lige præcis hvad man har lyst til, og alt det andet man ikke burde have købt (digestive, osv), ignorerer det fuldstændigt på madkortet, hopper direkte i nattøjet og ser Monsters Inc med de andre i hytten. Jeg elsker det. Og allerhelst med øsende regn og torden udenfor, hvis det skulle stå til mig. Jeg er nemlig en af de mennesker, der har et alvorligt problem med at sollys lørdag- og søndag morgen skal trække ind igennem mine vinduer så alt hvad der måtte være i luften bliver visualiseret af et gråt og kedeligt forårsvejr. Det undrer mig meget, at jeg åbenbart er den eneste der har det sådan, men jeg har tendens til at rulle en smule ned, tænde en masse stearinlys og nyde solen, når jeg så bevæger mig udenfor. Enten eller, – solskin og sommer eller øsende regn og grå skyer.. Og inden det misforstås, og jeg bliver sat i båsen som indelukket kattedame, så gælder min underlige obsession altså kun, når jeg går i denne her slags mandags-mode.
Jeg har mæsket mig i god mad og nu er Sebastian og Louise ved at lave kaffe (med digestive, osv). Yesh please. Julius er indtil videre løbet ind i døren ti gange nu og Sebastian har været ved at lave ham om til en violin omkring tyve gange, så alt er som det plejer her!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omelet-bolle breakfast