Store badekar og en meget øm skulder..

En slapper med grim samvittighed og solskinsvejr

 

ssimageIMG_9221

 

Det der med at tage en slapper, og ikke mindst at have brug for en, kan godt lidt tage røven på mig engang imellem. Som i kan se på billederne, tager det også røven på mine to mænd engang imellem. Nogle perioder, overlever jeg nærmest ikke en dag uden en powernap eller en halv time med ro efter arbejde (selvom det godt nok er sjældent), imens jeg andre dage ikke engang tænker over at slå røven i sædet i 5 minutter. Heldigvis er det ikke noget der fylder hele min hverdags-planlægning, jeg har nemlig en helt vildt dårlig vane med at overbooke min kalender fuldstændig, – så ofte er det slet ikke en mulighed, med en powernap.
MEN. I dag fik jeg allerede fri 12.30, og heldigvis for det, eftersom jeg vågnede klokken 4.00 og var frisk nok til en gang Go’morgen Danmark. Min læges dumme, gamle erstatningslæge var i rigtig stramt humør og forlangte mig op til ham kl 13.30, for at kunne tillade min henvisning til fysioterapeut (selvom det jo hele tiden havde været planen med den. altså henvisningen). Jeg kom i god tid og kl 14.20 sad jeg STADIG I VENTEVÆRELSET. Solen skinner, jeg har én tidlig dag om ugen, og så sidder jeg og stener i et venteværelse med uhyggelige malerier og dameblade med de nyeste trends, fra 2009. Det tog sgu pusten fra mit ellers altid gode humør, så da jeg havde ordnet de næste 30 praktiske ting efter lægebesøget, tog jeg direkte hjem med planer om Netflix. Som i, en plan, der ikke kunne laves om, ligemeget hvilket tilbud der måtte vise sig. Også selvom vejret er godt. Nu har jeg tilladt mig selv det, selvom den dårlige samvittighed nok skal nå mig, – så jeg ligger med playstation controleren og ser Hobbitten på Netflix med Julius i fodenden klokken 15.00 en sommerdag. Juhu..
Sebastian har haft fri hele dagen og har købt ind til lækker frokost som han laver nu, og så skal vi ud og se på en fin lejlighed senere i aften, inden vi skal mæske os i Chili Con Carne. Nu skal jeg bare se om jeg kan holde mig vågen til frokosten er på bordet. Haha, god dag til alle friske mennesker der måtte nyde vejret for mig, i dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store badekar og en meget øm skulder..