zzZzZzz søndags-dommen

image-43image-40

 

Søndag har altid for mig været den dag, hvor jeg enten har for travlt eller er meeeeeget for afslappet til at affinde mig med at det er den sidste dag i weekenden, sådan en dag, man skal tage stilling til. Egentlig kunne jeg i lang tid, specielt da jeg var yngre, blive helt mut af søndage, fordi det altid virkede som om det var den dag, hvor gaderne nærmest lå øde. Men det har ændret sig, på de seneste måneder. Søndag er en af mine yndlingsdage nu, for det første fordi mange af mine café aftaler ligger der (hæhæ), men også fordi det altid er den dag hvor alle os i huset er hjemme, nærmest hele dagen. Så søndag er som oftest lig med god mad, gode film til vi har firkantede øjne og en gåtur om aftenen. Det lyder sgu så gammelt, men når ens uge ellers er proppet med 6537 aftaler oveni arbejde, bliver der sat pris på den ellers kedelige søndag.
I dag er planerne ellers ikke få, og endda faldet lidt oveni hinanden. Sebastian skal på Betty Nansen og tage billeder, og egentlig skal vi også op på KVL, hvor han også skal tage nogle billeder, men jeg har en kaffe aftale midt på dagen så jeg når desværre kun med til den sidste del af projektet! Og så.. i aften.. skal der handles på nemlig.com. Så er søndagslykken også gjort. Nu skal jeg have lækker omelet og se resten af Pretty Little Liars færdig, nu hvor alle gode serier enten er på standby, eller jeg har set dem alle færdig, må man tage hvad man kan få. Og jeg elsker det. Indholdet er godt nok liiidt sløjt til tider i den serie, men jeg er en sucker for det, når jeg først kommer igen. Specielt om søndagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *