Mad fra Mother og fredagsslik fra Tivoli

You get back here, and let me love you!

IMG_9630  IMG_9636 IMG_9637

 

Godmorgen, søndag. Det formår nærmest altid at tage pusten fra mig, når det bliver søndag igen. En meget ambivalent følende dag for mit vedkommende i hvert fald. Der er jo fandeme ekstra stor sandsynlighed for at have det sådan liiiidt kedeligt og man kan egentlig undre sig over hvorfor. De fleste kan sove mega længe og nærmest ingen skal arbejde om søndagen? Det må være job-skrækken og følelsen af at fredag og lørdag tog røven på en noget så grumt, og forsvandt før man overhovedet nåede at opfatte at de var kommet. Weekend, you get back here, and let me love you!

Og selvfølgelig, har influenzaen ramt mig også, hvem ellers? Og hvorfor skulle den ikke, for den gør den jo altid, lige op til nogle vigtige datoer, som i mit tilfælde en studiestart om 3 dage. Yewwhew.. Eller de to gange hvor jeg lå med 40 i feber på nytårsaften og min 18-års fødseldag. Loving the fever.. God bedring til alle andre, der bliver straffet af vejrskiftet.
Nok om søndagshad og grimme minder. Planen var egentlig at jeg skulle spise morgenmad med en veninde og at Sebastian og jeg så skulle til svigermor og spise frokost oooog for at ordne visa/visum til NEW YORK. Min veninde og jeg blev enige om at rykke aftalen, og svigermor rykker i stedet for til Vesterbro med take-away frokost, så vi kan ordne alt det praktiske på sofaen og jeg kan blive i mit nattøj. Hehe.
Hvad endnu bedre er, at Sebastian løber efter croissanter, laver røræg, brygger te i vores lille køkken og undgår at fortælle mig hvor grim jeg sikkert ser ud lige pt…….
Billeder fra i går :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad fra Mother og fredagsslik fra Tivoli