Holy moly

Hovedpine mig der, hovedpine mig her

IMG_2489.JPG

IMG_2504.JPG

IMG_2507.JPG

IMG_2508.JPG

I dag har været en af de der dage, hvor jeg har indset hvad man faktisk også kan bruge sin ferie på, afslapning! Egentlig er min ferie proppet med så mange aftaler og ting jeg skal nå, at den når at forsvinde før jeg opdager at den er igang – og faktisk nyder jeg ay have dagene fuld af gode ting! Men i dag har jeg pga hovedpine sovet mega længe, taget et langt bad og faktisk ikke lavet noget siden. Med undtagelse af 100.000kg rent vasketøj der skulle på plads! Nu ligger jeg og hygger med Julius og ser åndssvagt TV, og nyder at jeg ingenting skal, før i aften hvor jeg skal med pigerne ud og spise og smage på “balls of the day” ;)
I går var en total printer-hjerne dag. Var ude på skolen og printe og kopiere til næste semester og det tog fandeme mega lang tid. Om aftenen tog vi til min svigermor der kender mig godt nok til at have slik og hyggesokker klar, haha! En aften med landskamp og lækker middag – intet bedre ifølge mig. Og så en forfrysning eller to i ansigtet på vej hjem, på cyklen. Føj..
God fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holy moly