Depend Gellack.. Og allergi

zZzZz schleepy freeedag ZzZzz

fdfdfdimagefdfdimage

zZzZzzz “Endelig”, plejer at være hvad jeg skråler fra jeg fredag morgen møder på arbejde til jeg på et tidspunkt går igen, men denne her uge er faktisk gået overdrevet hurtigt. Det siger jeg måske også fordi jeg allerede havde fri 12.30 fra arbejde i dag, og ikke tøvede med at tvære det i fjæset på alle de andre da jeg gik. HÆHÆ. Det har ellers været en doven uge, skal jeg lige love for, med middagslure og mange film. Jeg har faktisk nærmest kun været træt, også selvom jeg har hygget mig med zulubio, god mad, gode veninder og alt muligt andet. Den mest irriterende faktor har været når solen har råbt ad mig imens jeg har dovnet den, igennem mit vindue, i lejligheden. zZzZz
Men om fredagen må man altså lige hvad man vil og jeg har udnyttet at jeg har lejligheden for mig et par timer endnu, godt udrustet med et Eurowoman, Euroman, slik, dyne og noget så skønt som Bones på tv3. Hah! Ikke at jeg kan blive liggende, for i aften har vi planer med en god ven, og jeg aner ikke hvordan planerne lyder! But for now: zZzZz schleeeepp med den ellers altid schleeppyy Julius. Ses på den anden side af den her sofa-nap.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Gellack.. Og allergi