.. og nu..

Vejret har været for godt til..

image-100  image-93
image-94image-89

 

 

…at jeg overhovedet har haft tid til at skrive noget som helst herinde. Og nu hvor vi er tilbage til kedeligt og halvkøligt forårsvejr, tænkte jeg lige at opdatere.
Den seneste uge har været ren sommer, koldskål og sol.
I dag fik jeg ordnet de der negle der kræver lidt engang imellem, pastel plejer ellers ikke altid at være mig, men i dag skulle det altså være noget andet end de ellers vante farver. Mødte en god veninde i byen og kom hjem med noget så skønt som smykke, trøjer og ny kjole. Jeg mødtes senere med Sebastian i byen, som havde været inde og købe fødselsdagsgaver til mig og nu har han lagt dem herhjemme og sagt “så må du LOVE ikke kigge i dem henover weekenden. LOV DET SKAT”…… han tager nemlig til Skive i morgen, for at besøge en god ven, og jeg tager HELDIGVIS til Jylland og hjælper den kære mormor med at flytte, så fristelsen er heldigvis ikke så stor. Før det bliver søndag, og mandag, og så.. tirsdag! Juhu. Jeg er så meget en fødselsdags-person!
Billederne her er ellers bare fra nydelsen af de gode dage, der lige har været. Lækker frokost og juice i solen, til frokostpausen, en dejlig tur i byen med en sød veninde og en alt for sød mand og alt for sød kat i den nye sofa <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. og nu..