Sommerhus, birketræer og blåmuslinger

when life gives you food <3

image-82 image-80 image-83

 

Lykken rammer mig altså virkelig hver gang der er nogle “frokoster” med vores familier! I går havde vi årets påskefrokost med hele min familie og jeg render simpelthen rundt som et lille barn der venter på gaverne juleaften, inden vi sætter os til bords.
I forgårs havde vi den årlige påskefrokost med Sebastians familie, med overnatning i sommerhuset og hele svineriet, så der fik vi også både det kolde og varme bord (og kæmpe ostebord kl 24.00, haha). Jeg elsker at planlægge retter, anrette, pynte op, lave indkøbslister og handle til de her begivenheder. Og allermest elsker jeg at stå i køkkenet med min kære mor, som elsker det mindst lige så meget. Ingen tvivl om, hvor jeg har det fra. Vi fik sååå god mad i går. Så vi alle nærmest revnede. Næsten. Det var en hyggelig og beskeden dag/aften i år, da meget af familien har været udenlands her i påsken. Og se lige  en lille del af mad-udvalget ovenover. Årj… Jeg kunne sagtens gøre.det.igen.nu. Men nej, tilbage til pointene og den lidt mere kedelige form for frokost. Håber alle har nydt deres del af påskefrokosterne i år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus, birketræer og blåmuslinger