2 måneder

Bye bye ferie. Med drive in, sommerhus og rom-kom’s!

IMG_9259 IMG_9274 IMG_9331 IMG_9330 IMG_9322 IMG_9287

En af de weekender, jeg sætter mest pris på, er weekender lignende denne her. Torsdag aften hev Sebastian mig ud af fjerene og kørte mig til Lynge (????) hvor vi skulle se Hercules på mega kæmpe lærred i en drive in biograf. Jeg anede ikke hvad vi skulle, men det var simpelthen den fedeste oplevelse, og den uden tvivl bedste måde at nyde en god film på! Der var en lille (som i, meget lille) kiosk med bland-selv slik i bedste billige stil, popcorn maskine og endda toast og franske hotdogs til dem, der skulle trænge. Så fik vi gratis hunde godbidder til Liva, vi havde hevet med, og en lille radio der spillede filmens lydspor i bagruden af bilen. Vi havde proppet bilen med dyner, snacks og hovedpuder og som aftenen blev mere og mere sort på lars tyndskids mark, blev det kun mere og mere hyggeligt :)
Fredag tog vi i sommerhus med noget af min familie, for at besøge Sebastians mor der bruger det meste af sommeren der. Vi blev som altid forkælet i allerhøjeste grad og badede i Kulhuse på den lækreste strand.
“Fuck” var til gengæld ordet jeg vågnede op til i min morgengrøds-hjerne i morges, da jeg vågnede i sommerhuset. Efter vores 2 sidste ugers dejlig sommerferie, er det nu lørdag.. og så søndag.. og så job. Og så studie om 3 uger. What? Den værste følelse må være, at ferien har indhentet en og pludselig er SLUT. Sammen med slem feber, opkast, og alt det der andet ulækre.
For at lindre smerten en smule, er der Love Actually og The Ugly Truth på menuen i aften, sammen med dejlig hjemmelavet mad og regnvejrshygge! Man må jo gøre hvad man kan, for at holde ferie indtil den rent faktisk er slut ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 måneder