Regn og vellykkede bananpandekager

Nyt domæne og wagamama

IMG_9480.JPG

IMG_9481.JPG

IMG_9482.JPG

Efter at have bikset med dyt domæne, en aktivering der ikke gad at gøre som jeg ville og super god service fra Bloggers Delight Support, har bloggen været nede i et par dage. Det var nok aldrig gået godt, havde det ikke været for den store hjælp fra Simone i Bloggers Delight teamet. Jeg har ikke engang selv kunne gå ind på den. Jeg må være ualmindeligt uskarp på det punkt.
Men nu virker den altså, med nyt domæne og det hele.

Billederne er fra søndag i sidste uge hvor vi jo skulle have været til ballet i Politigården. Min søde mand og min søde svigermor. Det blev selvfølgelig ikke til en skid pga regnvejret – så derfor: wagaaamaammmaaa <3 Faktisk er min største kærlighed til det sted deres små starters og deres store suppe/nuddel gryder. ALLIGEVEL formår jeg altid at overtale mig selv til at købe en almindelig nuddelret eller risret og der må jeg altså indrømme at jeg flere gange har siddet som et lille barn og tænkt “hvorfor var det ikke mig, der bestilte det”, med det største bæfjæs. Hyggeligt var det ellers, med store øl og dejligt selskab! Og ligemeget hvad, smager maden altså godt.

4

  • Tillykke med dit eget domæne. Sidder og bakser med NØJAGTIGT det samme – kan ikke forstå at det skal være så svært at ændre sit domænenavn, men alle de der koder giver bare ikke mening, når man ikke er så stærk teknisk. Stakkels support-Simone – hun må virkelig have været på overarbejde:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sophie Spetzler

      Tusind tak! Dit ser da ud til at virke nu? Haha. Det er sgu ikke lige nemt altid, men Simone var tålmodighed over den 2 dages lange e-mail session jeg tvang hende ud i :-( Stakkel! ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det tror jeg ikke… har nok bare to blogs igang, men arbejder på at få lukket den ene ned! Håber at få styr på det inden weekenden – har også haft fat i Simone de sidste 3 dage:-) Håber hun får en god løn med alle de “besværlige” kunder:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sophie Spetzler

      Åh det lyder straks meget værre! Held og lykke! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regn og vellykkede bananpandekager