Calvin Klein Musthaves / Asos

Regn og vellykkede bananpandekager

IMG_9451 IMG_9452 IMG_9453 IMG_9454 IMG_9455

I dag må da siges at være starten på enden af sommeren, ikke?
Heldigvis for mig, lidt skeløjet og tung i optrækket, efter en spontan tur i en af Københavns overfyldte og smarte barer, har jeg kunnet tulle rundt i lejligheden med det bedste hygge-sæt, tænde stearinlys og sluge den slags søndags-stemning, jeg elsker allermest. Lige indtil jeg skal ud i regnen senere, that is.
I går havde vi besøg af en god familie-veninde til middag, der efter adskillige Rom & Cola’er i byen med os andre, endte på sofaen i nat. I morges har vi lavet bananpandekager der faktisk blev sindssygt gode(!) og spist knækbrød med hvad jeg tror har været den mildeste ost i hele verden. Helt fucking perfekt. Planen indtil videre at vi skal ind og se sommerballet i Politigården i aften, men helt ærligt, så ser det da ikke helt lovende ud? Måske er jeg bare pessimist men jeg sætter altså ikke hovedet op efter noget. Heldigvis skal vi på Wagamama inden da, for at blive runde, tykke og en tand mere lykkelige. GOD SØNDAG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein Musthaves / Asos