zzZzZzz søndags-dommen

Svigermami (og lidt hashimotos)

image-41

 

Forleden kom Sebastian hjem med denne her sindssygt store kurv på nakken. Den er dobbelt så stor i virkeligheden, som på dette billede!
Det var hans mor der havde fikset os en “sidst-på-måneden”-kurv, som hun så fint selv kaldte det i et vedlagt kort. Og den var fyldt med alt det, vi så godt kan lide.
God kaffe, melon, appelsiner, pesto, snackpølser, italiensk pølse, rødvin, special øl, brie, müsli, rugbrød, hvidløgsost, cashewnødder…jeg kunne blive ved med at nævne alle vores skamfulde addictions hun havde lagt i kurven. Og Sebastian har også fået fornøjelsen af det meste, da jeg jo er startet hos vægtvogterne, som noget helt nyt! Det må der opdateres meget mere om snart, når jeg kommer lidt længere i forløbet, men målet er (til alles store overraskelse åbenbart) at smide de 10 kg jeg fik med mig, da jeg begyndte at blive syg og fik konstateret Hashimotos. Er der nogen derude, med Hashimotos el. lign? …Bloggen er nok lidt for ung endnu, jeg spørger igen, når der er gået noget tid. : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

zzZzZzz søndags-dommen