Endnu.. en...

UNI UNI UNI

IMG_9573.JPG

IMG_9370.JPG

IMG_9361.JPG

Allerførste dag på Uni er overstået! What is up with that? Så er man jo studerende og alt der der fattigrøvs noget.

Jeg synes det er nok så morsomt, hvordan man opfører sig når man helt typisk skal møde sin nye “klasse”. Haha. Jeg har det så langt ude over mig selv nogle gange, fordi selv om man er helt sig selv, så er man jo egentlig ikke helt. Og det er simpelthen så sjovt af se hvem man starter med at snakke med og hvem man ender med. Førstehåndsindtryk er altså en sjov ting.. Som mange vist ikke helt har fundet en selvstændig afklaring på endnu. Fx endte jeg med at skraldgrine og hygge mig af helvedes til med en masse søde mennesker på det nye studie og mit hold, og selvom jeg hjemmefra havde lovet ikke at være så fandenivoldsk og virke så uimponeret som jeg desværre godt kan, formåede jeg at få langet en sætning som “haha, du minder mig altså om Lina P. På den gode måde”, juhu? Ej men.. Jeg duer ikke til det. Heldigvis blev jeg afklaret med den konstatering, fordi det KUN var de gode ting ved Lina P, der mindede om mig. At least I hope so. Det er sgu da sjaw..
Jeg har slet ingen billeder fra i dag så i stedet kommer et af mine trætte fødder og et par fra da vi var til Zulu Sommerbio med rødvin og oreos :)
Beklager hvis det her indlæg ingen mening giver what so ever, jeg trænger vidst til søvn og endnu en introdag i morgen! Sov godt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu.. en...